(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko Kotkaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Tunnetko autotekniikan? Haluatko työskennellä tulevaisuuden autokaupassa?

 Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja oma-aloitteista automekaanikkoa Kotkaan vakituiseen työsuhteeseen.

 Asiakkaamme rakentaa tulevaisuuden autokauppaa ja on valtakunnallinen autoliikeketju. He ovat Suomen suurin Kia-jälleenmyyjä. Edustuksessa ovat myös Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-brändit. Lisäksi kaikkia merkkejä huolletaan ammattitaidolla.

 Toivomme työntekijältä itsenäistä ja reipasta otetta työhön. Arvostamme korkeaa työmotivaatiota ja halukkuutta kehittyä. Tehtävässä on menestymisen kannalta erityisen tärkeää hallita autopuolen korjaus- ja huoltotyöt.

 Tehtävä edellyttää:

  • Alan tutkintoa (esim. autoalan perustutkinto)
  • Muutaman vuoden työkokemusta automekaanikon työstä
  • Loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoa

 

Tarjoamme sinulle:

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn
  • Mukavan ja kehittyvän työympäristön
  • Hyvän terveydenhuollon

 

Kiinnostuitko? Kysele rohkeasti lisää!

 Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Jätäthän pikaisesti hakemuksen tästä tai sähköpostilla osoitteiseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy