Automekaanikko – Kesätyö 2021
Veho Oy Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Voisitko sinä olla uusi tähtimekaanikkomme? Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa työurasi ensi askeleet arvostetussa Mercedes-huollossamme, kun haemme kesäksi eri puolille Suomea 30 automekaanikkoa työkaveriksemme. Tänä kesänä palkkaamme kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle, Tampereen ja Turun seudulle sekä Poriin ja Kuopioon.

Opiskeletko autoalaa, olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on ajokortti? Loistavaa, tämä on nimittäin juuri sinulle! Tule työkaveriksemme 2-4 kuukaudeksi vaikka jo heti toukokuussa – aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse. Kesätyön jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työkokemuksen kartuttamista meillä osa-aikaisesti.

 

Mistä aloitetaan?

Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että laitat meille hakemuksen 31.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme mielestämme meille parhaiten sopivia osaajia jo hakuaikana. Päätökset teemme huhtikuun loppuun mennessä, ja olemme viimeistään silloin sinuun yhteydessä.

 

Tarkemmin työstäsi

Aloittaessasi tulet saamaan perehdytyksen työhösi. Työskentelet myös kokeneemman osaajan ohjauksessa tyypillisesti noin kahden viikon ajan. Vähitellen otat itsenäisemmin vastuuta huolloista tai vauriokorjauksista.

Itsenäisesti työskennellessäsi saat aina työnjohdolta työmääräyksen lisäksi ohjeet kunkin huolto- ja korjaustapauksen hoitamiseksi. Sinulla voi olla vaihtelevan työpäivän aikana useampia yhtäaikaisia kohteita työn alla, jolloin pääset itse aikatauluttamaan omaa työpäivääsi ja eri työvaiheita.

Aina huollon päätteeksi hoidat viimeistelyn – siivoat työn jäljet, käytät auton pesussa ja pysäköit sen lähtövalmiiksi. Lisäksi huolehdit, että työmääräykseen tulee kirjatuksi ja asiakkaan nähtäväksi tehdyt havainnot sekä toimenpiteet.

 

Miksi sitten Veho ja Mercedes?

  1. Ensinnäkin meidän kanssamme pääset perehtymään autoalan uusimpiin innovaatioihin. Mercedes-Benzin huipputeknologia, autoilun sähköistyminen sekä vastuullisuus tulevat näkymään arjessasi, ja hyvät työvälineet tukevat työtäsi.
  2. Kanssamme kasvatat osaamistasi. Kaikesta kertyvästä kokemuksesta ja oppimastasi on sinulle ehdottomasti hyötyä. Jatkat sitten myöhemmin työskentelyä meillä tai muualla, työkokemustasi kanssamme arvostetaan.
  3. Tulet toteuttamaan korkeatasoista huolto- tai vauriokorjauspalvelua, jolloin huomiota kiinnitetään pienempiinkin detaljeihin. Saat työstäsi kehittävää palautetta, ja meillä opit alan parhailta osaajilta!
  4. Ovemme on sinulle aina avoinna. Jos jossain kohtaa tulet takaisin mekaanikoksemme, tulet samaan jatkuvaa ja parasta alan koulutusta.

 

Sinusta veholainen?

Me veholaiset olemme myyneet ja huoltaneet Mercedes-Benzejä jo vuodesta 1939 lähtien. Tätä perinnettä sinä tulet jatkamaan, kun tuotat asiakkaillemme laatuarvojemme ja tehtaan ohjeistuksien mukaista huoltopalvelua. Paras mahdollinen asiakaskokemus on meidän kaikkien yhteinen tavoite.

Meistä kaikista on tärkeää, että viihdymme työssämme. Tartumme asioihin positiivisen kautta, autamme toimiamme ja olemme inhimillinen työyhteisö. Haluamme myös jatkuvasti oppia uutta olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.

 

Miltä vaikutti? Haluaisitko sinä tulla työkaveriksemme?

Meille kaiken A ja O on se, että myös sinulla on halu oppia ja se näkyy otteistasi. Olet utelias ja esteiden sijaan näet mahdollisuuksia. Teet myös sen minkä lupaat, ja sinusta on mukava työskennellä toisten kanssa.

Kuten sanottu aiempaa työkokemusta et välttämättä tarvitse. Ajokortti, alan opinnot sekä täysi-ikäisyys riittävät. Toki kaikki aikaisempi työkokemus esimerkiksi työharjoitteluista ja kesätöistä on aina plussaa.

 

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta!

Voit hakea meille kesätöihin täyttämällä hakemuksen urasivuillamme 31.3.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme kesätöistä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. Ilmoitathan hakemuksessasi, minkä kaupungin toimipisteessä olisit halukas työskentelemään.

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Vastuullisena työnantajana olemme sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin: mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1418812
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kuopio, Lieto, Pirkkala, Pori, Raisio, Tampere, Turku, Vantaa