(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko ja huoltoneuvoja kesäksi K-Caara Oy, Huittinen
K-Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Kesätyöntekijöitä K-Caara HuittinenOletko aidosti innostunut autoalasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme innostuneita kesätyöntekijöitä Volkswagen, SEAT korjaamolle ja asiakaspalveluun huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Caara Huittinen ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Haemme seuraavia kesätyöntekijöitä:
-Huoltoneuvoja asiakaspalveluun
-Mekaanikko Volkswagen, SEAT korjaamolle


Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikääKesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan. 

Tarjoamme sinulle: 
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. 
Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6.2020-31.8.2020. (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa Korjaamopäällikkö Antti Kourunen, p. 044 560 1672 tai antti.kourunen@kesko.fi


Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä oheissa olevan linkin kautta ja kerro mihin toimeen olet hakemassa.


Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille