(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko, Huittinen
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme automekaanikkoa Huittisissa sijaitsevaan toimipisteeseen.

Asiakasyrityksellämme on useampia merkkejä myynti ja merkkihuollossa. 

Hakijoilta odotamme autonasentajan tutkinto (ammattikoulu) sekä vähintään 1-2 vuoden työkokemus näistä tehtävistä. Jos olet tehnyt jonkun tietyn automerkin merkkihuoltoa, kerro se meille hakemuksessa.

Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja oma-aloitteinen
  • kykenee itsenäiseen työskentelyyn
  • on asiakaspalveluhenkinen


Kyseessä on kokoaikainen työ. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta. Tehtävässä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme (p. 0504752050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.