(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko, Euromaster Vehkala
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi Euromaster tarjoaa kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Haemme nyt Euromaster Vehkalaan

AUTOMEKAANIKKOA

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on aiempi työkokemus autopuolen korjaus- ja huoltotöistä, sekä autoasentajan/mekaanikon koulutus.
Tehtäviisi kuuluu mm. huolto-, korjaus- ja vianetsintätehtävät. Toivomme sinulta itsenäistä otetta työhön ja reipasta asennetta. Työt alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Tarjolla on kokoaikaisen työ sekä osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Aluksi työllistyt vuokratyösuhteeseen Go On:ille ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä Euromasterin omaan organisaatioon.

Tunnistitko itsesi? Innostuitko? Jos näin, olet etsimämme tekijä! Täytäthän hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja liitäthän hakemukseen mukaan myös CV:si.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme sopivien henkilöiden kanssa nopeallakin aikataululla, joten ethän turhaan odottele hakuajan päättymistä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.30-16.30 Go On Helsingin tiimi puh. 020 779 8893.