(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko Espoon Suomenojalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Michelin-konserniin kuuluva Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on Suomessa yli 80 palvelupistettä.

Haemme Espoon Suomenojan toimipisteeseen asiansa osaavaa

AUTOMEKAANIKKOA

Tekijältä edellytetään autoasennusalalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta autopuolen korjaus- ja huoltotöistä. Eduksi katsotaan muu kiinnostus autoja kohtaan.

Työtehtäviin kuuluvat autojen huolto-, korjaus- ja vianetsintätehtävät. Tehtävässä menestyy hyvillä ongelmanratkaisutaidoilla, halulla oppia ja kehittyä, itsenäisellä työotteella ja asenteella.

Tarjoamme kokoaikaisen ja pitkäaikaisen työn, osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit, ison konsernin edut sekä kehittymismahdollisuudet. Työ on aluksi vuokratyösuhde, josta on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli sinä olet etsimämme tekijä, niin jätä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta ja liitä mukaan oma CV. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot Go On Helsinki & Vantaa, arkisin puh. 020 779 8893, helsinki@go-on.fi