(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko, (Espoo)
Muuralan Autohuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Hakuaika 24.01.2020 – 16.02.2020

Muuralan Autohuolto on toiminut Espoossa vuodesta 1989 alkaen.
Loppuvuodesta 2018 avasimme toisen toimipisteen Kirkkonummelle ja nyt pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakaskuntaa. Maahantuojan valtuuttamana Toyota-huoltona olemme toimineet vuodesta 2005 ja 2019 marraskuun alusta meille kuuluu myös Citroen ja Peugeot huoltoedustus.

Muuralan Autohuolto etsii nyt kauttamme ammattitaitoisia automekaanikkoja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi eli rekrytoidut suoraan Muuralan Autohuollon työntekijäksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin 8:00-16:00 Espoossa. Hakemamme henkilö osaa itsenäisesti suorittaa määräaikaishuoltoja sekä mekaanisia korjauksia ja omaa riittävät tietoteknilliset taidot vianetsintään. Työhön tarjotaan kunnollinen perehdytys ja asiantuntevat työkaverit ovat tarvittaessa tukenasi. Lisäksi tarjolla maahantuojien merkkikoulutukset.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta useamman vuoden ajalta
• autoalan perustutkinto tai vastaava
• hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä tyydyttävää englanninkielen kirjallista osaamista
• ajokorttia

Lisäksi arvostamme:
• SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus sertifiointia (tarvittaessa järjestetään koulutus)
• luotettavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
• toimeen tarttuvaa asennetta ja oma-aloitteisuutta
• Citroen ja Peugeot merkkien tuntemusta

Tarjoamme sinulle työn vakaassa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Pääset toimimaan ammattitaitoisen ja laatuun panostavan työnjohdon alaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Muuralan Autohuolto Oy:lle.