Automekaanikko, Autoasi korjaamo, Teboil Oulu Tuira
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021
TEBOIL huoltaa autoja ja ihmisiä! Oletko sinä autoihin erikoistunut mekaanikko, joka hallitsee autot, kuin omat taskut? Etsimme nyt Autoasi Korjaamolle Teboil Oulu Tuiraan osaavaa ja ammattitaitoista

AUTOMEKAANIKKOA

Työtehtäviin kuuluu etsiä autojen toiminnassa ilmaantuneiden vikojen syitä ja korjaa niitä. Automekaanikko tekee määräaikaishuoltoja, määrittää henkilöautojen alusta- ja hallintalaitteiden viat sekä moottorin, mekaanisen vaihteiston ja voimansiirron vikoja, tekee sähkö- ja polttoainejärjestelmien huoltoja, säätöjä, vianmäärityksiä ja yksinkertaisia korjauksia. Myös öljyjen ja renkaiden vaihto, varaosien tilaus, asiakaspalvelu ja laskutus on osa työnkuvaa.

Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta autohuoltotehtävistä tai alan koulutus. Huollossa on työkaverina toinen mekaanikko. Vaikka työ on itsenäistä, saat kuitenkin huoltoasemalla työskentelevän tiimin tuen muun muassa myyntiin liittyvissä asioissa.

Työvuorot sijoittuvat huoltoaseman autohuoltamon aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 8-15.30 välille. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ja työsuhde solmitaan työntekijän sekä StaffPointin välille. Työsuhteessa noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Työ alkaa kesäkuussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on määräaikainen elokuun 2021 loppuun saakka ja työn jatkosta on mahdollisuus keskustella määräaikaisuuden päätteeksi.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta automekaanikon tehtävistä sekä tietämystä autohuoltoon liittyvistä asioista
Alan koulutusta
Hyviä tiimityöskentelytaitoja
Työtehtävät ovat ajoittain melko fyysistä, kuten renkaiden nostoa, joten edellytämme riittävää fyysistä kuntoa


Tarjoamme sinulle

Saat ympärillesi TEBOIL ja Autoasi korjaamo-perheen
Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista autojen parissa sekä edetä vastuullisempiin työtehtäviin
Työssä mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Älä aikaile hakemuksen jättämisen kanssa, vaan kirjoita meille jo tänään. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja valinta saatetaan tehdä myös ennen hakuajan umpeutumista.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään puhelimitse, joten pidäthän puhelintasi silmällä soiton varalta.


Lisätietoja

Tanja Skog
Rekrytointikonsultti
tanja.skog@staffpoint.fi
045 78816713


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot