(Poistunut julkaisusta)

Automekaanikko Audi/Volkswagen -huoltoon, K Caara Oy Lappeenranta
K Caara Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2020

Oletko aidosti innostunut autoalasta ja autojen korjauksesta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia


Haluamme innostuneen Automekaanikon huolehtimaan osaltaan siitä, että K Caara Lappeenranta ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Opiskeletko alaa tai olet muuten jonkin verran kokemusta omaava, sekä maalaisjärjellä asioita ajatteleva? Tämä voisi olla tilaisuutesi päästä työskentelemään laadukkaiden autojen ja ammattilaisten parissa.


Odotamme sinulta: 


- olemassa olevia perustaitoja mekaanikon tehtäviin


- positiivista ja reipasta mieltä


- kiinnostusta alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta ja oma-aloitteellisuutta


- sujuvaa suomen kielitaitoa


- voimassa olevaa b-ajokorttia (c-kortti plussaa)


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn huippumerkkien parissa


- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.  


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 05/2020 – 09/2020. (Sovittavissa tapauskohtaisesti).  


Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Saikko, puh 0403591779.  
Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.


www.k‐caara.fi