(Poistunut julkaisusta)

Automatisoinnin asiantuntija
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

HAEMME AUTOMATISOINNIN AMMATTILAISTA KEHITTÄMÄÄN VALTORIN PALVELUITA !

Toimit Valtorin palveluiden käyttöönotot -yksikössä automatisoinnin asiantuntijana. Automatisoijana kehität Valtorin palveluiden käyttöönottojen, tuotannon, henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon automatisointia helpottaen ja poistaen manuaalisia tehtäviä. Vastaat automatisoinnin suunnittelusta, dokumentoinnista ja toteutuksesta.

Valtorissa sinulla on paitsi näköalapaikka valtionhallintoon, myös mahdollisuus työskennellä hyvin erilaisten teknologioiden, ratkaisujen ja valtionhallinnon organisaatioiden parissa. Tarjoamme paitsi mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sen tueksi myös ammattitaitoiset tekijät ja organisaation jossa autamme toisiamme menestymään. Meillä sinulla onkin mahdollisuus kehittyä, luoda uutta ja vaikuttaa.

Hakijalta odotamme
Toivomme sinun olevan jo kokenut automatisoinnin osa-alueella. Sinulla myös on valmiudet kehittää Valtorin automatisointitoimintatapoja. Tämän lisäksi osaat ottaa huomioon myös muiden sidosryhmien ja asiakkaiden odotukset. Sinulta odotetaan myös vahvaa yhteistyötaitoa.

Toivomme sinulla olevan näitä valmiuksia
- Olet perehtynyt skriptausteknologioihin: Powershell, unix c-shell, bourne-shell tms.
- Ymmärrät jotain yleisesti käytössä olevista dataformaateista, esim. json, csv
- Osaat dokumentoida tekemäsi asiat
- Hallitset version hallinnan (svn)

Muut tehtävään liittyvät tiedot: Tehtävän toivottu aloitusajankohta on maaliskuu tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään hakijoiden suostumuksella turvallisuusselvitys. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakeminen: Haethan tehtävää 21.2.2018 klo 16:21 mennessä www.valtiolle.fi-portaalin kautta (tehtävän ID nro: 28-98-2018).

Lisätietoja:  Yksikönpäällikkö Matti Asikainen p. 040 502 6420