(Poistunut julkaisusta)

Automationsingenjör Oy Prevex Ab Nykarleby
Oy Prevex Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab som verkar i Nykarleby och har ett producerande dotterbolag i Polen är ett internationellt företag inom KWH-koncernen. Vi tillverkar och marknadsför plastprodukter inom ett flertal produktgrupper med anslutning till kök och badrum. Våra huvudproduktgrupper är vattenlås för köksdiskbänkar samt tvättställ. Prevex gruppens budgeterade omsättning för 2018 är beräknad till 38 miljoner euro. Exportandelen från vår fabrik i Nykarleby är ca 90%. Vår fabrik i Nykarleby besitter en hög automationsgrad och antalet anställda i Nykarleby uppgår till 150 samt i vårt dotterbolag i Polen 100.
Toimenkuva
Vi förstärker vår organisation i fabriken och söker Dig till vår service- och underhållsavdelning som

Automationsingenjör

Du har fokus på att utveckla och förbättra produktionsutrustningen samt ge förslag till nya automationslösningar. Du tar fram kostnads- och effektivitetsberäkningar till olika lösningar som beslutsunderlag. Du deltar i arbetet med att tillverka produktionsutrustning och samarbetar i projekt tillsammans med interna och externa samarbetspartners. Dessutom har du hand av inköp av komponenter samt ritningar och manualer för automations-anläggningarna.
Odotamme sinulta
Personliga egenskaper

Du är skicklig med att komma med fungerande och effektiva lösningar. Du är systematisk, noggrann och jobbar ihärdigt med att lösa uppstående problem. Du är en teamspelare som kan ta eget initiativ och engagerar sig för att nå uppsatta mål.
Koulutus ja työkokemus
Erfarenhet och bakgrund

För att lyckas i din uppgift bör du ha lämplig tekniskutbildning och erfarenhet av automation och elsäkerhet. Du bör kunna kommunicera på finska, svenska och engelska.
Muut tiedot
Vi erbjuder

En plats i ett växande och expanderande företag, ansvarsfull och mångsidig uppgift med ett professionellt team samt möjlighet att utvecklas inom en intressant miljö.

Är du beredd att anta nya utmaningar och växa tillsammans med företaget?

Ta tag i en unik möjlighet och skicka din CV och fritt formulerad ansökan till kokkola@vmp.fi senast den 18.2.2018

Rekryteringen genomförs tillsammans med VMP Group. Tilläggsuppgifter fås av VMP Group rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tel. +358 40 480 3832 eller mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Tillsvidare
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.02.2018 mennessä.