(Poistunut julkaisusta)

Automation System Specialist
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Olisiko urasi seuraava askel prosessiteollisuuden asiakaspalvelutehtävissä Valmetilla? Tässä työssä pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi!

Haemme nyt Vantaan aluetoimistolle järjestelmäasiantuntijaa vastaamaan Valmetin toimittamien automaatiojärjestelmien ja sovellusten ylläpidosta, muutosten ja laajennusten toteuttamisesta sekä käyttöönottotehtävistä.  

Työskentelet itsenäisesti asiakkaillamme Uudenmaan alueella ja tuet myös myyntiorganisaatiota etsimällä aktiivisesti ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaamme ovat prosessi- ja energiateollisuuden tuotantolaitoksia. Osallistut toiminnan ja palveluiden jatkuvaan kehittämiseen ja tuet toiminnallasi asiakassuhteiden kehittymistä yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Odotuksemme sinulle

Onnistuaksesi tässä tehtävässä odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esimerkiksi AMK automaatioinsinööri)
  • Kokemusta teollisuuden automaation ylläpitotehtävistä
  • Tietoverkkojen ja tietoturvaratkaisujen tuntemusta
  • Palveluhenkisyyttä ja käytännönläheisyyttä
  • Kiinnostusta oman ammattitaitosi kehittämiseen
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Matkustusvalmiutta Uudenmaan alueella sekä ajokorttia

Lisäksi arvostamme ja katsomme eduksi:

  • Kenttäväylien (Profibus, Profinet, Modbus) tuntemuksen
  • Kokemuksen palvelinten virtualisoinnista (VMware)

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen sekä monipuolisen asiantuntijatehtävän Valmet DNA –automaatiojärjestelmän parissa sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun joustavassa päivätyössä. Vantaan toimistollamme pääset osaksi dynaamista ja ammattitaitoista 16 hengen tiimiä, jossa sinua odottaa idearikas ja kannustava työyhteisö!

Voimme muokata roolia osaamisesi mukaisesti, joten voit olla valmistumisen kynnyksellä ja uraasi aloitteleva automaatioinsinööri tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt ammattilainen. Sitoudumme kouluttamaan sinut tehtävään ja saat työhösi ammattitaitoisen asiantuntijatiimimme täyden tuen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja kehittymään samalla Valmet DNA:n vahvaksi asiantuntijaksi.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Heikkilä, Manager, Customer Service, puh. +358 40 543 4728 tai sähköpostitse hannu.heikkila at valmet.com.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.11.2020 sähköisen hakulinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja käytämme videohaastattelua osana rekrytointiprosessia.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.