(Poistunut julkaisusta)

Automation Specialist LM-Dentalille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018Työn kuvaus:
  Vuonna 1973 perustettu LM-Dental kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy korkealuokkaisia hammashoidon käsi-instrumentteja, RFID-pohjaista seurantajärjestelmää sekä mm. ultraääni- ja jauhepuhdistuslaitteita ja oikomiskojeita. Innovatiivisen tuotekehityksemme ja huippuluokan tuotantoteknologian ansiosta olemme Euroopan nopeimmin kasvava käsi-instrumenttien valmistaja ja mm. Pohjoismaiden markkinajohtaja. Yli 80 % tuotteistamme menee maailmanlaajuiseen vientiin. Olemme osa Planmeca-konsernia. www.lm-dental.com
 
Etsimme asiakkaallemme LM-Dentalille

AUTOMATION SPECIALISTIA  pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
 
Automation Specialist toimii taivutusosastolla robottien kunnossapidon ja suunnittelun tehtävissä. Tehtäviin kuuluu niin vianhakua kuin ylläpitoa, ohjausta ja kehitystä sekä tarvittaessa osallistumista robotti-osaston operatiiviseen toimintaan. Opastat uusia käyttäjiä koneiden toimintaan ja vastaat tuotteisiin liittyvästä työvaihe- ja työkalusuunnittelusta. Teet aktiivisesti yhteistyötä tuotannon operaattoreiden, verstaan ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.
 
Odotamme sinulta teknistä koulutustaustaa ja hyvää perustietämystä sähkön, elektroniikan ja logiikkojen osalta. Aiempi työskentely robottien kunnossapidon ja työvaihesuunnittelun tehtävistä on ehdottomasti etu. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt käyttämään työssäsi myös englantia. Henkilönä olet itsenäinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, aikaansaava ja kehittymishaluinen. Kehittämistehtävät vaativat eteenpäinvievää ja aktiivista asennetta. Tarvitset tehtävässä myös hyviä vuorovaikutustaitoja.
 
Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, nykyaikaisen työympäristön ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä Paraisilla. Tehtävä on määräaikainen, mutta siinä on mahdollisuus vakinaistamiseen. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 5.8.18. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Ella Faltersack, 040 760 9089.

Asiakkaan tehtävänimike:  Automation Specialist


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 040 760 9089


Toimipaikka:  Turku