(Poistunut julkaisusta)

Automation Specialist kasvavaan yritykseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme AUTOMATION SPECIALISTIA vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suora rekrytointi asiakkaamme palvelukseen.
 
Automation Specialist toimii taivutusosastolla robottien kunnossapidon ja suunnittelun tehtävissä. Tehtäviin kuuluu niin vianhakua kuin ylläpitoa, ohjausta ja kehitystä sekä tarvittaessa osallistumista robotti-osaston operatiiviseen toimintaan. Opastat uusia käyttäjiä koneiden toimintaan ja vastaat tuotteisiin liittyvästä työvaihe- ja työkalusuunnittelusta. Teet aktiivisesti yhteistyötä tuotannon operaattoreiden, verstaan ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa.
 
Odotamme sinulta teknistä koulutustaustaa ja hyvää perustietämystä sähkön, elektroniikan ja logiikkojen osalta. Aiempi työskentely robottien kunnossapidon ja työvaihesuunnittelun tehtävistä on ehdottomasti etu. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt käyttämään työssäsi myös englantia. Henkilönä olet itsenäinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, aikaansaava ja kehittymishaluinen. Kehittämistehtävät vaativat eteenpäinvievää ja aktiivista asennetta. Tarvitset tehtävässä myös hyviä vuorovaikutustaitoja.
 
Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, nykyaikaisen työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä Paraisilla.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 16.9.18. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Ella Faltersack, 040 760 9089.

Asiakkaan tehtävänimike:  Automation Specialist


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku