(Poistunut julkaisusta)

Automation Project Engineer
Bayer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun. Vahvan kasvun jatkuessa haemme Engineering-organisaatioon vakituiseen työsuhteeseen kahta henkilöä

Automation Project Engineer – tehtävään

TEHTÄVÄSI JA VASTUUALUEESI
• Vastuualueitasi ovat tuotannon koneisiin, kiinteistöön sekä hyödykkeisiin liittyvät automaatioasiat. Työskentely tapahtuu projektimaisesti tiiviissä yhteistyössä paikallisen IT-, kunnossapito- sekä tuotanto-osastojen kanssa.    
• Vastuullasi ovat myös erilaisten automaatiojärjestelmien (SCADA, käyttöpaneelit, PLC) ja perinteisen IT-teknologian yhteensovittaminen, ylläpito sekä niiden kehittäminen. Sinulla on kokemusta erilaisista MES-järjestelmistä ja mahdollisesti niiden integraatiosta muihin järjestelmiin.
• Osallistut monipuolisesti tuotantolinjojen ja automaatiojärjestelmien hankinta- ja muutosprojekteihin ja vastaat niiden vaatimusmäärittelyistä huomioiden niin tiedonkeruun, liitettävyyden kuin tietoturvankin.
• Luonnollisena osana työtäsi on yhteistyö konsernin vastaavien tukiyksiköiden kanssa ja edustat Bayer Oy:tä PCT (Process Control Technology) -yhteisössä.

SINÄ
• Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta hyviä ryhmätyö- ja projektityöskentelytaitoja sekä kykyä kommunikoida niin suomeksi kuin englanniksi.
• Olet oma-aloitteinen, innokas omaksumaan uutta ja pyrit aina aktiivisesti kehittämään oman vastuualueesi asioita.
• Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta ja vahvaa automaatio-osaamista sekä ymmärrystä verkkosovelluksista. Edellytämme lisäksi hyvää tietokantojen perusteiden hallintaa sekä erilaisten ohjausjärjestelmien hyvää tuntemusta.
• Lisäksi toivomme instrumentoinnin, perusautomaation sekä SCADA ja HMI järjestelmien hyvää tuntemusta ja farmaseuttisen tuotannon tuntemuksen luemme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Engineering Marco Waldolin, to 14.3. klo 9.30–10.30 ja ti 19.3. klo 13–14,  puh. 020 785 2706.

Hae tehtävää 24.3.2019 mennessä.

 

 

#LI-NOR