(Poistunut julkaisusta)

Automation Manager, Paper & Finishing Technology
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Oletko automaatiojärjestelmien ammattilainen ja valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi ja olemaan meidän Automaatiopäällikkömme?

Etsimme nyt Service Mill Improvements liiketoimintayksikköön Automaatiopäällikköä vastaamaan Paper & Finishing Techonology yksikön automaatioprojekteista. Tässä roolissa johdat toimitusprojektien automaatio-osuutta yhteistyössä projektipäällikön kanssa projektin aloituksesta takuuvaiheen loppuun asti. Projektien laajuus vaihtelee yksittäisistä laitteista kokonaisiin rakenneryhmiin ja koko konelinjan käsittäviin automaatiouusintoihin.

Tämä tehtävä on vaativa asiantuntijapositio, jossa sinulla ei ole suoria alaisia. Tehtävän sijaintipaikka on ensisijaisesti Jyväskylä, mutta myös Järvenpää ja Tampere ovat mahdollisia.

Automaatiopäällikkönä koordinoit ja vastaat automaatio projektien onnistumisesta ja päiväsi ovat täynnä monipuolisia ja haastavia tehtäviä. Saat työskennellä globaalissa ympäristössä yhteistyössä laajan verkoston kanssa. Toimit asiakasrajapinnassa Valmetin ensisijaisena kontaktina kaikissa projektien automaatioasioissa. Tehtäviisi kuuluu tarvittaessa osallistuminen projektisuunnitteluun, valikoituihin R&D projekteihin sekä huolehtia toimitusprojektien automaatio-osuuden resurssoinnista, yhtenäisyydestä, kustannustasosta ja työmaan aikataulutuksista. Valmet panostaa teollisen internetin tuotteiden kehittämiseen, ja vastuullesi kuuluu myös niiden koordinointi omassa toimitusprojektissasi. Näissä tehtävissä teet tiivistä yhteistyötä toimitusprojektissa mukana olevien muiden Valmetin liiketoimintalinjojen ja yksiköiden kanssa.

Odotuksemme sinulle 

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, kuten insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Omaat laajan Paperi- ja kartonkikoneiden automaatiojärjestelmien tuntemuksen ja kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Osaaminen koneohjausjärjestelmien ohjelmoinnista (Valmet DNA, Siemens S7 ym.) katsotaan vahvuudeksi. 

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla määrätietoinen, omatoiminen ja motivoitunut saavuttamaan asetetut tavoitteet. Olet halukas ja kykenevä ohjaamaan ja tukemaan myös muiden suunnittelijoiden ja sidosryhmien työskentelyä. Automaatiopäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä globaalin suunnittelu- ja projektiorganisaation, resurssisuunnittelun sekä hankinnan ja valmistuksen kanssa, joten hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ovat erittäin tärkeitä tässä tehtävässä.  

Sujuva englannin ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä tässä roolissa. Odotamme myös, että sinulla on halu ja mahdollisuus matkustamiseen projektien tarpeiden mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle maailmanlaajuisen ammatillisen verkoston sekä mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän globaalissa organisaatiossa. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa viedä asiakkaidemme menestystä eteenpäin.

Lisätietoja

Jos tämä on etsimäsi työpaikka, tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta 22.11.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Halme, Senior Manager, Engineering Operations , puh. +358 50-317 0890.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers