(Poistunut julkaisusta)

Automation Engineer
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt automaatioasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen UPM Plywoodille. Työskentelypaikkakunta on neuvoteltavissa UPM Plywoodin tehdaspaikkakunnista Mikkeliin ja Savonlinnaan sekä pääkonttorillemme Lahteen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450​ miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista noin 1300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

"UPM Plywoodin keskitetty kunnossapito on erikoisosaajien dynaaminen tiimi. Palvelemme tehtaiden kunnossapito-organisaatioita monimuotoisesti ja näin ollen meillä pääset vaihtelevien tehtävien pariin. Ennakkoluulottomuus niin ongelmanratkaisussa kuin kehityshankkeissa on tiimimme ehdoton voimavara. Tervetuloa joukkoomme!" - Timo

Mitä teet

 • Kehität tehtaidemme tuotantoprosesseja kulloisenkin tarpeen mukaan
 • Suunnittelet ja tarvittaessa toteutat automaatiojärjestelmiin liittyviä modernisointi/investointiprojekteja
 • Ylläpidät tehtaidemme automaatio-osaamista

Kuka olet 

Odotamme sinulta:

 • Usean vuoden kokemusta teollisuuden sähkö-, automaatio sekä IT-järjestelmistä
 • Tuntemusta vaneriteollisuuden prosesseista ja niiden kehittämisestä sekä teollisuuden kunnossapidosta
 • Vahvaa osaamista ohjelmoinnista sekä kokemusta automaatioprojektien läpiviennistä
 • Mielenkiintoa prosessidatan sekä digitaalisten sovellusten hyödyntämiseen tuotanto- ja kunnossapitoprosesseissa
 • Kyky toimia ns. lattiatason ongelmanratkaisijana on ehdoton vaatimus valittavalle henkilölle
 • Matkustusvalmiutta
 • S1-sähköpätevyys katsotaan eduksesi

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Tehtävistä lisätietoja antavat: kunnossapito- ja hankintajohtaja Timo Salmikuukka, timo.salmikuukka@upm.com , puh. +3585050723847 sekä sähkö- ja automaatioasiantuntija Aki Kontio, aki.kontio@upm.com, puh. +358405853693.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.10.2020 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.