(Poistunut julkaisusta)

Automation Development Engineer ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2018Työn kuvaus:
  ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 

Työn kuvaus:
Rekrytoimme asiakkaallemme ANDRITZ Oy:lle KRP-divisioonaan automaation kehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen soodakattiloiden kehitysprojektien läpiviemiseen yhdessä soodakattilan kehitystiimin kanssa.
 
Toivomme sinulta:
- DI:n tai insinöörin (amk) tutkintoa soveltuvalta alalta, esim. prosessi- tai automaatiotekniikasta,
- tuntemusta selluteollisuudesta ja/tai sooda- tai voimakattiloista,
- soveltuvaa työkokemusta (5 vuotta),
- näyttöä onnistuneiden projektien läpiviennistä,
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja dokumentointikokemusta,
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä
- satunnaista matkustusvalmiutta
 
Etsimme aikaansaavaa ja uteliasta asiantuntijaa, jolla on käytännönläheinen ja kehityksellinen ote työntekoon. Sinun tulee olla yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka vie projektit jämäkästi loppuun saakka. Olet kiinnostunut digitalisaation luomista mahdollisuuksista. Muu kielitaito ja vieraiden kulttuurien tuntemus katsotaan eduksesi.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Tässä uudessa tehtävässä pääset käytännössä vetämään erilaisia kehitysprojekteja liittyen sooda- ja voimakattiloiden automaatioon. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa sekä viet eteenpäin erilaisia kehitystoiveita työskennellen tiiviisti useiden asiantuntijatiimien kanssa. Työssäsi viestit sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
 
Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään ammattitaitoisten osaajien ympäröimänä vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja työskennellä uuden tekniikan parissa. Työn sijaintipaikkakuntaan on mahdollista vaikuttaa.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15 HR Consultant Sami Mentula, p. 040 358 2035. Hae tehtävään 31.3.2018 mennessä lähettämällä ansioluettelosi ja saatekirjeesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Automation Development Engineer


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka