(Poistunut julkaisusta)

Automaattisahankäyttäjä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme automaattisahankäyttäjää Tampereelle.

Työnkuvaan kuuluu tankojen pätkimistä määrämittaan automaattisahalla.

Työ on itsenäistä ja oma-aloitteisuutta vaativaa.

Toivomme hakijoilta:
-hyvää ja nopeaa oppimiskykyä
-reipasta asennetta, motivaatiota ja intoa työntekoa kohtaan
-huolellisuutta

Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, kuten esimerkiksi sorvin käytöstä katsotaan eduksesi.
Metallialan koulutus on plussaa.

Kyseessä on aluksi määräaikainen työsuhde, mutta työssä voi olla mahdollisuus jatkaa pidempäänkin.
Töitä tehdään 2- ja 3-vuorotyönä, mahdollisesti myös viikonloppuisin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työympäristössä, sekä mahdollisuuden palkan päälle saataviin tuotantopalkkioihin ja muihin lisiin.

Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.