(Poistunut julkaisusta)

Automaattikoneen käyttäjä, Laukamo
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
LAUKAMO-Yhtiöt on suomalainen sopimusvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin neljällä eri liiketoiminta-alueella. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme. Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Nyt haemme muovitehtaallemme Somerolle tarkkoja ja työhöntarttuvan asenteen omaavia AUTOMAATTIKONEEN KÄYTTÄJIÄ tuotannon ja pakkauksen työtehtäviin. Emme vaadi aikaisempaa tuotantotyökokemusta, mutta edellytämme ahkeraa asennetta ja motivaatiota tarkkaan työhön sekä valmiutta 3-vuorotyöhön. Tehtävään on mahdollista vakinaistua.

Yhteistyökumppanimme haussa on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 22.9.2019 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi pikaisesti oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.