(Poistunut julkaisusta)

Automaattihitsaaja/koneenvalvoja, Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Etsimme asiakkaallemme HUOLELLISTA AUTOMAATTIHITSAAJAA Nastolaan.

Työtehtäväsi rengasvanteita hitsaavan automaattikoneen hallinta/valvonta sekä vanteiden paikkaus hiomarälläkällä. Työ on 2-vuorotyö, joka toteutetaan vuoroviikoin ma-pe klo 6-14 ja ma-to klo 14-24.

Edellytämme alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta metallitöistä. Kokemus hiomarälläkän käytöstä katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja huolellista otetta työhön. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, vähintään 2-3 kk, mutta asiakkaamme hakee kauttamme pitkäaikaista työntekijää, joten työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen määräaikaisen työsuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki, anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 0401731213 tai Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: hitsaaja, robottihitsaus, metalliteollisuus