(Poistunut julkaisusta)

Automaatiovastaava, Lapinlahti
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Tule työkaveriksi meille! Haemme automaation ammattilaista vastaamaan automaatio-järjestelmistä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu järjestelmien käyttövarmuudesta ja laadusta. Pääset vaikuttamaan konsepteihin projektien suunnittelu- ja toteutusvaiheissa. Vastuullesi kuuluu myös tehtaan automaatiotöiden kokonaisuuden hallinta ja ohjaus yhdessä muiden henkilöiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

• Insinöörin, Diplomi-insinöörin tai muuta soveltuvaa tekniikan alan koulutusta
• Näyttöä ja vahvaa kokemusta teollisuuden automaatiojärjestelmistä
• Tavoitteellista ja suunnitelmallista otetta toiminnan ja tekniikan jatkuvaan kehittämiseen
• Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
• Sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan
• Kokemus Honeywell, ABB ja Metso automaatiojärjestelmistä sekä niiden ohjelmoinnista
• Siemens PLC tuntemus

Automaatiovastaavana sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamista sekä vaikuttaa työtehtäväsi sisältöön. Olet tärkeä osa laadukasta automaatioprosessiamme.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspalvelupäällikkö Marko Ollikainen, puh. 050-3841202.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme lähettämään 23.2.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.