(Poistunut julkaisusta)

Automaatiotyönjohtaja
Neste

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että terävöittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.
 
Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan
 
Automaatiotyönjohtajaa
 
vahvistamaan tuotannon kunnossapitotoimintoja.
 
Ydintehtävät ja vastuut 
 
Automaatiotyönjohtajana vastaat nimetyn tuotantolinjan automaatiojärjestelmien ja kenttälaitteiden käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin. Toimit esimiehenä ryhmäsi automaatioasentajille. Vastaat päivittäisen kunnossapidon, ennakkohuoltojen, huoltokorjaustöiden sekä erilaisten seisokkitöiden läpiviennistä. Vastaat Porvoon jalostamon nimetyn tuotantolinjan automaatiotöiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta toteutuksesta sekä suunnittelusta.
 
Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien sekä oman tiimin välillä. Avuksi tehtävään tarjoamme automaatioalan huippuosaajien tuen sekä osaavat kollegat tuotantolinjasi muilta ammattialoilta.
 
Menestyksen avaimet tehtävään
 
Hakijoilta edellytämme automaatiotekniikan insinööritutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden kenttäinstrumentoinnista, automaatiojärjestelmistä tai esimiestyöstä katsotaan eduksi.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta esimiestyötä kohtaan. Toimit tavoitteellisesti ja kannustat myös tiimisi toimimaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä tekijöitä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa sekä tinkimätöntä turvallisuusasennetta!
 
Tässä tehtävässä pääset kehittämään johtamistaitojasi sekä omaa ja ryhmäsi osaamista uusimman automaatiotekniikan parissa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja haastava näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Lasse Kettunen 050 458 7673 tai lasse.e.kettunen@neste.com.
 
Hakuaika päättyy 9.2.2020. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin.
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!
 
Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.


Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.


Meitä Nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 4 400. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.