(Poistunut julkaisusta)

Automaatiotyönjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt työnjohtajaa automaatiokunnossapitoon Tervasaaren tehtaalle Valkeakoskelle aikavälille 2.1.-31.12.2019.

UPM Specialty Papers valmistaa hienopapereita Aasian markkinoille sekä tarra- ja pakkauspapereita maailmanlaajuisille markkinoille. Se on kestävän kehityksen edelläkävijä ja sen tuotantolaitokset ovat Kiinassa ja Suomessa. UPM Specialty Papers työllistää noin 1700 ihmistä. www.upmspecialtypapers.com

Terveiset tulevalta kollegalta

"UPM Tervasaaren automaation yhteistyökykyinen tiimi ratkoo ongelmia ja kehittää toimintaa ennakkoluulottomasti. Vaihtelevat tehtävät niin projekteissa kuin päivittäisessä tekemisessä pitävät toimintamme tasokkaana ja mielekkäänä. Vuorovaikutustaidot ja tarvittaessa joustavuus ovat vahvuutemme, unohtamatta työturvallisuutta.Tervetuloa Tervasaaren huippuosaajiin! " -Hans Andersen, automaatiokunnossapidon työnjohtaja

Mitä teet

 • Työskentelet yksikkömme eri osastoilla (paperikoneet ja ei-prosessialueet) automaatiotyönjohtajan sijaisena.
 • Vastaat alueiden automaatiokunnossapidosta, johon kuuluu ongelmanratkaisu, huolto- ja asennustyöt, niiden suunnittelu, toteutus, valvonta sekä ennakkohuolto.
 • Toimit alueen automaatioasentajien esimiehenä, tässä roolissa vastaat oman työryhmäsi resursoinnista, huolehdit työturvallisuudesta ja teet yhteistyötä muun tehtaan kanssa.
 • Toimiessasi paperikoneilla myös linjan tehokkuus- ja tuotantoasioitten eteenpäin vieminen ja kehittäminen kuuluu sinulle.​

Kuka olet

 • Sinulla on sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus ja kokemusta työnjohto- tai työnsuunnittelutehtävistä sekä prosessilaitteiden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta
 • Olet oma-aloitteinen ja joustava
 • Osaat organisoida työsi ja pidät tiimityöstä
 • Pystyt toimimaan suomen lisäksi myös englannin kielellä
 • Omaat tuotannon kunnossapitojärjestelmien tuntemusta (esim. SAP). Myös kokemus automaatiojärjestelmistä (esim. DNA, EPKS, PCS7) ja ohjelmoitavista logiikoista (esim. S5, S7) auttavat tehtävän hoitamisessa.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:laiselta.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa automaatiopäällikkö Harri Kinnunen, puh. 0204162424.

Haethan tehtävään viimeistään 25.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä HR-palvelukeskukseen, puh. 0204146600 tai contacthr@upm.com.

UPM on tupakoimaton työpaikka.