(Poistunut julkaisusta)

Automaatiotyönjohtaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Porvoon ja Naantalin jalostamot muodostavat yhdessä Nesteen Suomen jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin. 

Etsimme Porvoon jalostamon omaisuudenhallintaan 

Automaatiotyönjohtajaa 

vakituiseen työsuhteeseen. 

Automaatiotyönjohtajana vastaat nimetyn tuotantolinjan automaatiojärjestelmien ja kenttälaitteiden käytettävyydestä varmistaen jalostamon luotettavan käynnin. Toimit esimiehenä ryhmäsi automaatioasentajille. Sinulla on vastuu päivittäisen kunnossapidon, ennakkohuoltojen, huoltokorjaustöiden sekä erilaisten seisokkitöiden läpiviennistä. Vastaat Porvoon jalostamon nimetyn tuotantolinjan automaatiotöiden turvallisesta, laadukkaasta ja tehokkaasta toteutuksesta sekä suunnittelusta. Tehdyt työt raportoit eteenpäin kunnossapitojärjestelmään. 

Tehtävässä korostuu tiivis yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien sekä oman tiimin välillä. 
Avuksi tehtävään tarjoamme automaatioalan huippuosaajien tuen sekä osaavat kollegat tuotantolinjasi muilta ammattialoilta. 

Hakijoilta edellytämme automaatiotekniikan insinööritutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden kenttäinstrumentoinnista, automaatiojärjestelmistä tai esimiestyöstä 
katsotaan eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta esimiestyötä kohtaan. Toimit tavoitteellisesti ja kannustat myös tiimisi toimimaan asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä tekijöitä. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa sekä tinkimätöntä turvallisuusasennetta! 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään johtamistaitojasi sekä omaa ja ryhmäsi osaamista uusimman automaatiotekniikan parissa. Tehtävä on mielenkiintoinen ja haastava näköalapaikka jatkuvasti kehittyvälle teollisuuden alalle. Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta. 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävistä antaa Asset Manager Kari Nevalainen 050 458 3953 tai kari.nevalainen@neste.com. 

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. 
Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakuaika päättyy 28.2.2018. 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!