(Poistunut julkaisusta)

Automaatiotestausarkkitehti CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Asiakkaamme CGI etsii automaatiotestausarkkitehtia laajan valtionhallinnon tietojärjestelmän kehitystiimiinsä.

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle automaatiotestausarkkitehtia valtionhallinnon asiakkaan räätälöidyn ja kompleksisen tietojärjestelmän automaatiotestausarkkitehtuurin ja -prosessien kehitystehtäviin. Olet osa n. 40 henkilön kehitystiimiä, jossa on laaja-alaista osaamista moderneista Java-teknologioista. Tiimisi työn keskeinen tavoite on modernisoida asiakkaan järjestelmiä, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme toiminta.

Odotamme sinulta laajaa kokemusta testiautomaatiosta ja CD-pipelineista. Saat vastuullesi kyseessä olevan järjestelmän testiautomaation suunnittelut ja rakentamisen, sekä tarvittavien toimintamallien jalkauttamisen koko kehitystiimille. Hyvien tiimityö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi kykenet työskentelemään itsenäisestikin.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 27.10. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.