Automaatiotestaaja, kokoaikainen, Comatec
Insinööritoimisto Comatec Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2021
Kiinnostaisiko sinua kehittyä automaatiotestaamisen ammattilaiseksi? Omaatko teknisen koulutustaustan ja ymmärrystä automaatiolaitteista? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme automaatiotestaaja Comatecille!

Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme Comatec Oy:lle automaatiotestaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Comatecille Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä tulee olemaan elokuun aikana, mutta tehtävään pyritään valitsemaan henkilö jo kesäkuun aikana. 

Automaatiotestaajan tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa Comatecin asiakkaiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa simulaattoritestaus ja ohjelmistojen testaaminen mallinnetussa ympäristössä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu tiedonsiirron testaaminen ohjelmistojen välillä tavoitteena seurata, että data liikkuu oikeassa muodossa niiden välillä. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai osaamista. Työskentely tapahtuu  PLC, C++ ja Python teknologioilla, näiden osaaminen on eduksi tehtävässä. 

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

 
Pääasialliset tehtävät 
 • Simulaattoritestaus ja ohjelmistojen testaaminen mallinnetussa ympäristössä
 • Tiedonsiirron testaaminen
Odotamme sinulta 
 • Soveltuvia opintoja, AMK tai DI (esim. automaatio- tai ohjelmistoinsinööri)
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista
 • Intoa ja halua toimia Comatecin asiakasprojekteissa
 • Reipasta, yhteistyökykyistä ja kehittymishaluista työskentelyotetta
Tarjoamme sinulle 
 • Mahdollisuuden olla mukana työskentelemässä mielenkiintoisten projektien parissa
 • Tilaisuuden kehittyä monipuoliseksi ammattilaiseksi
 • Urapolun, jossa pystyt suuntaamaan juuri sinua kiinnostaviin projekteihin
 • Hyvän perehdytyksen ja edellytykset osaamisen kehittämiseen

Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä tulee olemaan touko-kesäkuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@clevry.com, 0445440425).
 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen serfioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1458933
 • Tehtäväalue: IT, Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Juho Luukkainen (juho.luukkainen (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358445440425
 • Sijainti: Tampere