(Poistunut julkaisusta)

Automaatiotestaaja, EPEC, Seinäjoki
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme

TESTAAJAA

Seinäjoen toimipisteeseemme

Työpaikkasi

Suomen talvi tarjoaa parastaan, kun räntäsateessa ajelet töihin Epecin toimistolle. Rakennukseen tullessasi huomaat parin työkaverisi olevan jo aamukahvilla ja liityt joukkoon kuuman kahvin kera. Olet mielissäsi, kun aikaa jää myös rauhalliselle aamukahville toimistolla, sillä toimiston sijainnin ja hyvien pysäköintimahdollisuuksien vuoksi vältyit taas kerran suurkaupunkien aamuruuhkilta. Keskustelu siirtyy työhommiin ja et malta olla kuittaamatta poikittaisesta bitistä, jonka löysit edellisenä päivänä testatessasi työkaverisi koodia. Hyväntahtoisen naureskelun jälkeen siirrytte tahoillenne työhommiin ja päivän haasteet saavat ratkaisunsa.

Kuulostaisiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Lisäisikö mielenkiintoa se, että työssäsi sinua sparraamassa ja auttamassa huikeisiin suorituksiin on vielä iso joukko epecciläisiä, jotka odottavat jo sinua osaksi hienoa porukkaa. Pääsy osaksi yhteisöämme voi osaltasi olla vain muutaman klikkauksen ja CV:n liittämisen päässä.

Olemme osaavia ammattilaisia työssämme, joten toki toivomme sinukin suoriutuvan tulevista työtehtävistäsi. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän, joten varsinaisen työkokemuksen ollessa hieman vähäisempää, kannattaa omaa osaamistaan demota esimerkiksi työnäytteiden tai portfolion avulla. Tosi kova juttu meille on myös alan harrastuneisuus!

Näidenkin asioiden parissa pääset meillä työskentelemään

• Testien suunnittelu ja toteutus

• Automaatiotestauksen suunnittelu ja kehitys

• Testiympäristön tukitoiminnot

• Robot framework

• Python

Tämä on hieno mahdollisuus henkilölle, joka haluaa sekä kehittää, että kehittyä työssään. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti, Tomi Sivil (tomi.sivil@barona.fi).