(Poistunut julkaisusta)

Automaatioteknologian Osaaja
Scalar Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Scalar Oy
SCALAR Oy on teknisten laitteiden, koneiden ja ohjelmistojen maahantuontiyritys.

SCALARissa on vahva osaaminen ja asiantuntemus maahantuomiimme tuotteisiin. Tekninen osaaminen, neuvonta, asennuspalvelu ja koulutukset ovat toimintamme ydin.
Toimenkuva
Haemme vakituiseen työsuhteeseen

AUTOMAATIOAMMATTILAISTA KAPPALEENKÄSITTELYTEKNOLOGIAN OSAAJAA

Astetta parempi haaste henkilölle, joka tunnistaa tämän alan omakseen sekä kasvaa niin kappaleenkäsittelyn (Handling) kuin teknillisen kaupan asiantuntijaksi.

Tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti koneautomaatioalan kappaleen käsittelyyn liittyvät laiteet, josta mainittavin on maahantuomamme FIPA alipaineteknologian tuotteet, joten alipaineteknologian osaaminen on eduksi. Kappaleenkäsittelylaitteistojen ja koneenrakennukseen liittyvä komponenttien valinta asiakkaiden projekteihin, tarvittaessa suunnittelu sekä valvonta niin Suomessa kuin Virossakin. Vastaat myös FIPA - tuoteperheen maahantuonnista sekä jälleenmyyjäverkostosta toimitusjohtajan ja valmistajan tukemana. Tehtävien edellyttämän koulutuksen ja perehdytyksen saat siten että ne hoituvat vakaalla ammattitaidolla.
Odotamme sinulta
Asuinpaikallasi ei ole merkitystä, koska työtehtävät ovat eripuolilla Suomea. Olethan henkilö, joka reippaasti hyppää vaativiin saappaisiin ja pitää langat käsissään.
Sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, innovatiivisuutta ja motivaatiota vastata haasteisiin, sekä sitoutumista vastuisiin että etätyön tehokasta hallintaa. Työ vaatii pitkäjänteistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä joustavuutta. Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito sekä B-ajokortti ovat välttämättömät edellytykset tehtävän hoitamiseksi. Päämiesten kanssa kommunikoit englanniksi.
Koulutus ja työkokemus
Olet Automaatioalan koulutuksen saanut tai jo työkokemusta omaava henkilö.
Muut tiedot
Käytössä ovat modernit raportointi- ja dokumentointivälineet, joten tietoteknisten ohjelmistojen ja laitteiden käyttö on osa työnkuvaa.
SCALAR ja heidän päämiehensä tarjoavat erinomaiset puitteet menestyä työssä sekä haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kehittyvässä ympäristössä. Hyvät henkilöstöedut myös tarjoavat viihtyvyyttä työhön.
Rekrytointi tehdään yhteistyössä VMP:n kanssa
Haethan paikkaa cv:n ja palkkatoiveen kera 19.9.2019 mennessä, joko sivujemme kautta www.vmp.fi tai suoraan s-postilla mirjam.sassi@vmp.fi puh 040 307 5706. Hakijoita haastattelemme jo haun aikana.
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Mirjam Sassi, mirjam.sassi@vmp.fi, 040 307 5706
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.09.2019 mennessä.