(Poistunut julkaisusta)

Automaatiotekniikan kunnossapitoinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOTEKNIIKAN KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt kunnossapitoinsinööriä toimimaan OL3-laitosyksikön reaktoriautomaation laitevastaavana.

Tehtävässäsi vastaat perinteisen automaatiotekniikan lisäksi reaktoriautomaatioon liittyvistä erikoisautomaation laitteista ja komponenteista. Perehdyt laitosyksikön järjestelmiin ja laitteisiin sekä niiden kunnossapitovaatimuksiin sekä osallistut laitteiden kunnossapitotoimenpiteiden suunnitteluun ja varaosatarpeiden selvityksiin. Lisäksi vastaat laitteiden ennakkohuolto- ja kunnossapitotöistä sekä niihin liittyvien suunnitelmien, ohjeiden, varaosien ja resurssien hallinnasta.

Tehtäväsi on suunnitella ja ylläpitää laitevastuualueesi kunnossapitovalmiutta yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Lisäksi osallistut muuhun kunnossapitosuunnitteluun. Vuosihuolloissa ohjaat ja valvot laitevastuualueesi kunnossapitotöiden toteuttamista. Työhösi kuuluu myös erilaisiin projekteihin ja käyttöönottoihin osallistuminen.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on soveltuva tekninen koulutus, hallitset yleisimpien tietojärjestelmien käytön ja sinulla on kykyä omaksua työhön liittyvät kunnossapidon tietojärjestelmät. Olet asiakaspalveluhenkinen, ongelmanratkaisukykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti ja sinulla on lisäksi hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?
Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Jari Niemi p. 050 550 4453.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 16.8.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!