AUTOMAATIOTEKNIIKAN INSINÖÖRI
Agnico Eagle Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Mitä sinä arvostat urallasi? 

Agnico Eaglen tinkimättömät arvot ovat luottamus, kunnioitus, tasa-arvo, perhe ja vastuu. Nämä arvot määrittävät sen, keitä me olemme, ja ohjaavat kaikkea toimintaamme. Ne ovat linkki historiaamme, keskeinen osa yrityskulttuuriamme ja olennainen menestystekijämme yli 60 vuoden ajan. 

Mitä me arvostamme? 

Me arvostamme sinua – sinun ainutlaatuisia taitojasi ja kokemustasi. Arvostamme haluasi vahvistaa osaamistasi ja olla mukana luomassa yhtiömme tulevaisuutta. Arvostamme myös sitä, että haluat kohdella jokaista työryhmämme jäsentä kunnioittavasti, auttaa meitä toimimaan turvallisesti, suojella ympäristöä ja myötävaikuttaa positiivisesti paikalliseen yhteisöön.  

Haemme nyt Kittilän kaivokselle

AUTOMAATIOTEKNIIKAN INSINÖÖRIÄ

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  Toimit osana Kittilän kaivoksen kunnossapidon tiimiä. Tehtäväkenttäsi sisältää automaation suunnittelua, sovellussuunnittelua,  kunnossapitoa sekä jatkuvaa kehittämistä.  Tulet osallistumaan myös projekteihimme. Tuotantoprosesseissamme ja niiden tukitoiminnoissa hyödynnämme laajasti sähkö/automaatiota, ja kehitämme jatkuvasti sekä prosessi- että kaivosajoneuvoautomaatiota.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulla on

  • korkeakoulututkinto sähkö- tai automaatioalalta (AMK, YAMK tai YO), tai vastaava pätevyys
  • tinkimätön turvallisuusasenne
  • ymmärrystä automaatioratkaisuista prosessiteollisuudessa
  • kokemusta teollisuuden instrumentointikentästä
  • kokemusta sovellussuunnittelusta (esim. 800xA)
  • prosessiautomaation laitteistojen tuntemusta sekä kokemusta niiden kunnossapidosta/suunnittelusta
  • tiimihenkeä ja tavoitteellisuutta
  • ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoa.

Luemme eduksesi myös seuraavan osaamisen:

  • Teollisuuden prosessisähköistyksen kokemuksen
  • Automaation/instrumentoinnin kenttälaitteiden kokemuksen

Tule osaksi Agnico Eaglen perhettä! Haluamme olla hyvä työpaikka, ja panostamme henkilöstömme ja heidän perheidensä hyvinvointiin. Yhtiömme on ainutlaatuinen perhearvoja vaaliva pörssiyhtiö. Teemme läheistä yhteistyötä konsernimme kaivosten asiantuntijoiden kanssa. Kilpailukykyisen palkan ja palkkioiden lisäksi tarjoamme myös muita erinomaisia henkilöstöetuja, kuten henkilöstörahasto- ja osakeostomahdollisuuden, sairauskuluvakuutuksen, edulliset henkilöstölounaat ja työmatkakuljetuksen, ja tuemme laajasti henkilöstömme liikuntaharrastuksia.

Työaikajärjestelymme ovat joustavat: käytössäsi on liukuva työaika, työaikapankki ja osittainen etätyömahdollisuus. Autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Kittilä ja Sirkka ovat erinomaisia paikkoja asua, joissa asukkaat voivat nauttia hyvistä ja sujuvista lähipalveluista ja rajattomista harrastusmahdollisuuksista. Suomen suurin talvimatkailukeskus Levi kuhisee kansainvälisyyttä, mutta nurkan takana odottaa kaunis Lapin luonto.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hrfinland@agnicoeagle.com  mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.1.2021. Täytämme tehtävän kohdatessamme sopivan hakijan. Lisätietoja saat ICT ja automaatiopäällikkö Jan Nakolinnalta, puh. 040 842 5414.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot