(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelijoita
Elomatic

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification - yksikköömme Espoon, Jyväskylän, Turun ja Oulun toimistoillemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA ohjelmistoautomaation tiimiimme

  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)

Kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden automaatio- ja ohjelmistosuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK) esim. automaation, tietotekniikan tai säätö- ja mittaustekniikan alueelta sekä yleisesti prosessisautomaation tuntemusta ja useamman vuoden työkokemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää automaatiojärjestelmien sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Arvostamme erityisesti Valmet DNA, Siemens, Honeywell, ABB:n automaatiotuotteiden tuntemusta, ohjelmistotekniikoiden syvällisempi osaaminen katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 25.2.2018 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Jyväskylä & Oulu: ryhmäpäällikkö Juhani Kääriäinen, p.+358 50 530 8390 juhani.kaariainen@elomatic.com

Espoo & Turku: ryhmäpäällikkö Markus Havupalo, p.+358 50 541 1710 markus.havupalo@elomatic.com

Kaikki paikkakunnat: yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com