(Poistunut julkaisusta)

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköömme Turun toimistoillemme

 

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

ohjelmistoautomaation tiimiimme

  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
  • Suunnittelija (Design Engineer)

 

Kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden automaatio- ja ohjelmistosuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK) esim. automaation, tietotekniikan tai säätö- ja mittaustekniikan alueelta. Odotamme hakijalla olevan myös yleisesti prosessisautomaation tuntemusta ja useamman vuoden työkokemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää automaatiojärjestelmien sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Arvostamme erityisesti Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Metson automaatiotuotteiden tuntemusta, ohjelmistotekniikoiden syvällisempi osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic tarjoaa myös kasvupolkuja osaaville ammattilaisille.

Lähetä hakemuksesi 29.9.2017 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559, sähköposti jari.aberg@elomatic.com tai ryhmäpäällikkö Timo Luoma
p. +358 40 706 7158, sähköposti timo.luoma@elomatic.com