(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelijoita (HW & SW)
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification - yksikköömme Turun ja Espoon toimistoillemme

Automaatiosuunnittelijoita (HW & SW)

  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)

Kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden automaatio- ja ohjelmistosuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), erityisesti automaation, tietotekniikan tai säätö- ja mittaustekniikan alueelta sekä yleisesti prosessisautomaation tuntemusta ja useamman vuoden työkokemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää automaatiojärjestelmien sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Esimerkiksi Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus ja ohjelmistotekniikoiden osaaminen katsotaan eduksi.

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisia Eplan, Cads ja E3 –ohjelmistoja apuna käyttäen. Arvostamme myös kokemusta sähköverkkolaskennasta mm. Neplan -ohjelmistoilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic tarjoaa myös kasvupolkuja osaaville ammattilaisille.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 30.7.2018 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Markus Havupalo, p.+358 50 541 1710 markus.havupalo@elomatic.com tai yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com.