(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Työnkuvasi

Haemme automaatiosuunnittelijaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Loviisan ydinvoimalaitokselle. Toimenkuvaasi kuuluu ydinvoimalaitoksen automaatiosuunnittelun eri vaiheet monimuotoiseen kenttälaite- ja järjestelmävalikoimaan.

 

Tarjoamme sinulle

Automaatiosuunnittelua eri järjestelmillä ydinvoimalaitoksen tarpeisiin sekä mielenkiintoisen ja erilaisen työympäristön, hyvän perehdyttämisen tehtävään sekä ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit.

 

Odotamme sinulta

Automaatioinsinöörin tai DI:n tutkintoa, hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, CAD-pohjaisten suunnitteluohjelmien kohtuullista osaamista sekä MS-Office työkalujen hallintaa (erityisesti Excel). Katsomme eduksi venäjän ja saksan kielen taidon.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 12.5.2020. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Aaron Piipariin, +358 50 591 79 65 tai aaron.piipari@fortum.com

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.