(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköön Jyväskylän toimistollemme

Automaatiosuunnittelijaa

  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
  • Suunnittelija (Design Engineer)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden automaatio- ja ohjelmistosuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Jyväskylässä, Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. 

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), erityisesti ohjelmistotekniikan, automaatiotekniikan tai tietoliikenne- ja tietotekniikan alueelta sekä yleisesti kone- ja prosessisautomaation tuntemusta ja useamman vuoden työkokemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää automaatiojärjestelmien sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, yhteistyökykyä, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Arvostamme etenkin Siemens PLC, HMI ja SCADA osaamista. Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin sekä Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus ja ohjelmistotekniikoiden osaaminen katsotaan eduksi. 

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 20.3.2020 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antavat ryhmäpäällikkö Janne Heimonen p. +358 50 463 0799 janne.heimonen@elomatic.com tai yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com