(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Vahvistamme tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme

Automaatiosuunnittelijaa

Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa osana osaavaa tuotekehitystiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat laitteiden automaatiosuunnittelu ja testaus. Pääset suunnittelemaan monipuolisesti keskiraskaita laitteita, liikkuvia koneita ja tehdaskokonaisuuksia, joissa automaation taso on korkealla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen automaatioinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo mielellään kokemusta suunnittelutehtävistä. Erityisesti kokemus automaattisten laitteiden ja tuotantolinjojen suunnittelusta katsotaan suureksi eduksi. Sinulle on kertynyt osaamista PLC-ohjelmoinista (Beckhoff, Omron, CodeSyS tai vastaava) sekä .NET (Visual Studio –ympäristöstä). Eduksi katsomme myös osaaminen mm. seuraavilta osa-alueilta: C#, ASP NET, Java Script, tietokannat. Lisäksi tuntemus servo-ohjaustekniikoista on eduksi tehtävässä. Tehtävässä korostuu kokonaisuuksien hahmottamisen tärkeys ja kyky työskennellä myös englannin kielellä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen kansainvälisen työympäristön
  • Rento työyhteisö, jossa hyvä kollegoiden tuki
  • Hyvät terveyspalvelut
  • Mahdollisuus osaamisen kehittämiseen ja vaihtoehtoisia uramahdollisuuksia
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, p. 040 664 5464 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10.2019 mennessä www.personnel.fi kautta