Automaatiosuunnittelija
Creators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Kasvun vauhdittamiseksi haemme nyt lisää osaavia automaatiosuunnittelijoita!

Tarinamme alkoi visiolla muuttaa perinteistä toimialaa ja luoda täysin uudenlainen insinööritoimisto, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja itseohjautuvuus. Halusimme nostaa suunnittelijat keskiöön, tarjota heille erinomaiset työsuhde-edut sekä viikoittain kokoontuvan yhteisön, jossa yksilöä arvostetaan. Siksi perustimme Creatorsin.

Kasvuvauhtimme on ollut hurjaa, sillä vasta syyskuussa 2018 aloittivat Creatorit #1 ja #2. Siitä lähtien meillä on aloittanut säännöllisesti uusia mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelun syväosaajia ja nyt olisikin haussa Creatorit #21, #22 sekä #23. Haluamme olla suunnittelijoiden yhteisöllisin, joustavin ja jatkuvaa oppimista tukevin työyhteisö.

Työntekijälähtöisenä insinööritoimistona etsimme juuri sinulle sopivan ja sinua kiinnostavan asiakasprojektin, jossa työtehtävät ovat mielenkiintoisia sekä tarpeeksi haastavia. Creatorina olet luomassa lisäarvoa asiakkaillemme tuotekehitys-, PLC-ohjelmointi- sekä käyttöönottotehtävissä ulkomailla. Käytetyt ohjelmointikielet vaihtelevat jonkin verran asiakkaittain, tällä hetkellä käytössämme on mm. Siemens ja Beckhoff.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK/DI)
  • aikaisempaa työkokemusta suunnittelutehtävistä
  • luovaa ja itseohjautuvaa asennetta

Tarjoamme Creatoreillemme kilpailukykyisen palkan ja joustavan työn lisäksi vapaavalintaiset työkalut, laajennetun työterveyshuollon, sairaan lapsen kotihoitopalvelun sekä kaikenlaisia muita yhteisöllisiä työsuhde-etuja lounas- ja liikuntaedusta aina koulutus- ja etätyömahdollisuuksiin. Helsingin keskustan toimistoltamme löytyy lisäksi yksi Suomen laajimmista ginivalikoimista sekä monipuoliset sauna- ja pelimahdollisuudet. Ei yhtään huono yhtälö, vai?

Lue lisää kulttuurikoodistamme: https://creators.fi/fi/liity/

Mikäli haluaisit käyntikortissasi lukevan Creator #21, ole pikaisesti yhteydessä Henriin (henri@creators.fi, 043 824 4822) ja jätä CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän sisällä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1260105
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki