(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Onko tavoitteenasi tehtävä, jossa pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti mukavassa tiimissä? Haluatko nähdä työsi jäljen toiminnassa ja perehdyttää käyttäjät automaation saloihin? Jos vastasit kyllä ja viihdyt kansainvälisessä työympäristössä, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Automaatiosuunnittelijana olet osa projektien automaatiosuunnittelutiimiä ja saat vastuullesi asiakasprojektien tuotannonohjausjärjestelmien ja laitteiden logiikka- ja käyttöliittymäohjelmoinnit. Vastuullesi kuuluvat myös ohjelmointeihin liittyvät koekäytöt, ja osallistut toisinaan myös käyttöönottoon ja asiakastukeen. Sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua tuotekehitykseen.

Tehtävässä tarvitset PLC-ohjelmoinnin (Beckhoff, Omron tms.), servo-ohjaustekniikoiden ja –ympäristöjen sekä .NETin (Visual Studio –ympäristö) osaamista, ja sinulla on mielellään jo kokemusta automaattisten laitteiden ja tuotantolinjojen kehittämisestä. Koko paletin osaaminen ja aikaisempi kokemus eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tarvitsemasi koulutuksen.

Luonteeltasi olet avoin, haluat vaihtelevia haasteita, otat vastuun omasta työstäsi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi:

”Tervetuloa osaksi suuren pienen talon projektisuunnittelutiimiä! Meillä käytät ja kartutat osaamistasi ihan eri tavalla laaja-alaisesti kuin isojen konsernien monikerroksisissa organisaatioissa. Saat kuitenkin keskittyä täysillä automaatioon – laaja-alaisuus tulee siitä, tiimimme vastuulle kuuluvat niin yksittäiset laitteet kuin kokonaiset tuotantojärjestelmätkin. Oman mausteensa tekemiseen tuo globaalius; meillä on asiakkaita reilusti yli 100 maassa.”

Teemu Mattila, Manager Automation Engineering

Odotamme lisäksi:

  • teknistä koulutusta, DI tai ylempi AMK (automaatio- tai ohjelmistoteknologia tai vastaava)
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • valmiutta toisinaan tapahtuvaan matkustamiseen

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • kattavan perehdytyksen ja tarvittavan koulutuksen
  • mahdollisuuden siirtyä vaativampiin tehtäviin talon sisällä
  • mukavat työkaverit

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien ja rautatieaseman läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Tutustu esimerkkiprojektiin

Lisätietoja tehtävästä:

Teemu Mattila, Manager, Automation Engineering

040-5560 162, teemu.mattila@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.personnel.fi kotisivujen kautta 30.9.2018 mennessä.