(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija
Huurre Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Liiketoimintamme vahvan kasvun jatkuvuuden tueksi etsimme 15 osaajan tiimiimme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

toimipisteeseemme Ylöjärvelle.

Automaatiosuunnittelijana työskentelet tärkeässä roolissa luoden ja ylläpitäen asiakkaidemme palveluympäristöjä teknologisella alustallamme. Työpäiviisi kuuluvat asiakkaidemme käyttöönottoprojektit pitäen sisällään muun muassa erilaiset prosessi- ja toimintakuvaukset, rajapintojen määrittelyt, demoympäristöjen rakentamisen, ohjauslogiikan toteutus ja testaukset. Toimit myös teknisessä tuessa yhteistyössä asiakaspalvelumme kanssa. Päivittäisen työsi ohella osallistut luonnollisesti iTOP:n ylläpitoon ja jatkuvaan kehitykseen yhdessä tiimin kanssa.

Olet etsimämme tulevaisuuden iTOP-ammattilainen mikäli sinulla on automaatiotekniikan insinööri- tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä aito halu toimia ainutlaatuisen ja kehittyvän jäähdytysautomaatioratkaisun parissa. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokemusta omaava osaaja. Omaat taustaa esim. automaatiosuunnittelun, ohjelmoitavien logiikoiden, sulautettujen järjestelmien, elektroniikan tai tietoverkkojen parista. Lisäksi hallitset IP-asiat ja kiinnostuksesi kohteina on erityisesti esim. IoT, koneäly tai analytiikka. Katsomme eduksi kiinteistö- tai tehdasautomaation sekä erityisesti jäähdytysjärjestelmien tuntemuksen, mutta luonnollisesti perehdytämme ja koulutamme sinut kokonaisvaltaisesti ratkaisumme ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin. Viihdyt vaihtelevassa ja ratkaisukeskeisessä työssä, jossa omalla työpanoksellasi vaikutat aidosti asiakkaidemme sekä koko organisaatiomme menestykseen. Olet parhaimmillasi osana tiimiä, mutta nautit myös oman vastuualueesi itsenäisestä hoitamisesta. Sinulta löytyy palvelualttiutta sekä kykyä viedä useita projekteja eteenpäin systemaattisella ja aikaansaavalla otteella. Omaat sujuvan englanninkielentaidon ja projektien tarpeiden mukaan olet valmis myös ajoittain matkustamaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan maailman johtavan jäähdytysautomaatioratkaisun parissa. Panostamme iTOP:iin voimakkaasti, joten tule mukaan kasvavaan ja edelleen kansainvälistyvään toimintaamme, joka tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kasvattaa osaamistasi, kyvykkyyksiäsi ja vastuualuettasi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, säännöllisen arkityön, joustavat työskentelymahdollisuudet ja osaavan työporukan jatkuvan tuen työllesi.

Oletko sinä seuraava iTOP:lainen?

Lisätiedot: 

Täytä hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Toteutamme valinnan yhteistyössä Voiman kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Kristian Paloheimo 010 311 3882 ja Tuuli Lamminmäki 050 505 9804.