(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018

Haemme asiakkaallemme kokenutta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärvelle. Asiakkaamme on kansainvälinen testaus- ja tuotantojärjestelmien toimittaja. Työsuhde tehdään alkuun Baronan kanssa, mutta myöhemmässä vaiheessa rekrytoituminen asiakkaallemme on mahdollista.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisiin tuotanto- ja automaatiojärjestelmiin liittyvistä suunnittelutehtävistä. Suunnittelun lisäksi toimit tuotannon rajapinnassa ja tarvittaessa osallistut myös käyttöönottoihin. Toimit myös teknisenä asiantuntijana automaatiosuunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, aikaisempaa kokemusta teollisuuden automaatiosuunnittelusta sekä S2-tason sähköpätevyys. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja korkean työmotivaation omaava henkilö. Sinun tulisi myös kommunikoida sujuvasti englanniksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan työtehtävän teollisuuden tuotantojärjestelmien ja -laitteiden parista. Saat vastuun ja vapauden organisoida omia työtehtäviäsi. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja haastava, mutta toisaalta myös palkitseva onnistumisten myötä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin klo 14-15.