(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, haetko uusia mielenkiintoisia haasteita urallesi?

Haemme kokenutta ja asenteeltaan aktiivista sekä työtä kaihtamatonta automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen alansa johtavaan kansainväliseen koneita ja laitteita valmistavaan yritykseen Vantaalle. Tehtävä painottuu vahvasti PLC-suunnitteluun ja ohjelmointiin. Sinulla on lisäksi halujesi mukaan mahdollista olla mukana myös käyttöönottoprojekteissa.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI). Työskentelet sujuvasti Siemens-alustalla ja omaat vahvan käyttöliittymäosaamisen. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä halukas kehittymään ja kasvamaan työsi mukana. Kommunikoit erinomaisesti niin suomeksi kuin englanniksikin ja toimit mielelläsi yhteistyössä oman tiimin sekä eri sidosryhmien kanssa. Eduksi katsomme matkustusvalmiutesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän yhdessä alansa johtavista työstökoneita valmistavassa yrityksessä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa ja olet vahvana osana hyväntuulista ja ammattitaitoista tiimiä. Pääset konkreettisesti kasvamaan ja kehittymään työsi mukana, esimerkiksi asiantuntijatehtäviin tai projektinvetovastuuseen, saaden siihen vakavaraisen yrityksen tuen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, tahdomme kuulla sinusta! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, joten jätä hakemuksesi viimeistään 6.3.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin klo 14-15.