(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, Vaasa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme automaatiosuunnittelijoita sovellussuunnittelu- ja käyttöönottotehtäviin. Toimimme kone- ja laitevalmistajien sekä prosessiteollisuuden suunnittelukumppanina mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. 

Koulutuksesi on automaatiotekniikkaan painottunut (DI tai insinööri) ja sinulla on kokemusta automaatio-ohjelmoinnista ja -projekteista. 

Edellytämme osaamista ja työkokemusta: 

  • PLC-, DCS- ja käyttöliittymien ohjelmointiosaamista 
  • kokemusta projektiliiketoiminnasta 
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta 
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa 
  • matkustusvalmiutta (käyttöönotot)
  • kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä

Tulet työskentelemään joko Comatecin omalla toimistolla tai asiakkaamme toimistolla. Työtehtävissäsi perehdyt asiakkaidemme tuotteisiin ja järjestelmiin. Toimit automaatiosuunnitteluryhmän jäsenenä ja kokemuksesi mukaan suunnittelijana, vanhempana suunnittelijana, pääsuunnittelijana tai asiantuntijana. Työskentelet ja kommunikoit myös asiakasrajapinnassa ja työtehtävä mahdollisesti sisältää käyttöönottomatkat.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Älä epäröi vaan tule meille töihin! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan! 

Kiinnostuitko? Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 30.1.2020 rekrytointijärjestelmämme kautta.