(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, Turku
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme automaatiosuunnittelijaa Turun toimipaikkaan, Marine-projekteihin.

Koulutustaustasi on sähkö- tai automaatiotekniikkaan liittyvä. Sinulla on jo suunnittelukokemusta sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien suunnittelutehtävistä.

Hallitset Autocad-ohjelmiston lisäksi CADS tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston. Sähkö- ja automaatiosuunnittelun osalta sinulla on hyvät taidot piirikaavio- ja kytkentäkuvasuunnittelusta komponenttivalintoineen.

Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun.

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 6.10.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Katso Stefanin Comatec uratarina https://www.youtube.com/watch?v=-AoUFMEr7yQ.