(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Toimeksiantajayrityksemme Tampereen Koneautomaatio on koneautomaatiopalveluja tarjoava yritys, joka toteuttaa automaation kokonaisratkaisuja, modernisoinneista aina toimiviin laitteisiin asti. Lue yrityksestä lisää osoitteessa http://www.koneautomaatio.fi/.

Etsimme nyt Tampereen Koneautomaatiolle suorarekrytointitoimeksiantona oppimishaluista ja motivoitunutta automaatiosuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Työ pitää sisällään projektityönä tehtävää automaatiosuunnittelutyötä teollisuuden asiakkaille. Etsimme tehtävään opintojen (esim. automaatioinsinööri, AMK) tai työkokemuksen puolesta automaatiotekniikkaan suuntautunutta henkilöä, jolla on osaamista PLC-ohjelmoinnista (Beckhoff, Siemens, Omron). Mahdollinen C# ja/tai .NET -osaaminen katsotaan hakijan eduksi, mutta pakollista osaaminen ei kuitenkaan ole.

Tehtävä soveltuu hyvin automaatiosuunnittelun suhteen jo entuudestaan kokeneelle henkilölle, tai vaihtoehtoisesti uransa alkupuolella olevalle osaajallekin. Molemmissa tapauksissa avainasioita tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen ovat vahva kiinnostus aihepiiriä kohtaan sekä halukkuus oppia uutta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtä tehdään 40 tuntia viikossa pääasiassa klo 8:00-16:30 välisenä aikana sekä asiakkaiden tiloissa että yrityksen omalla toimistolla. Toivomme hakijalta mahdollisuuksia tehdä ajoittain (n. 50 päivää / vuosi) lyhyitä työmatkoja pääasiassa Euroopassa, mutta tarvittaessa myös muualla maailmassa.

Työntekijälle tarjotaan työskentelyä varten nykyaikaiset työkalut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja syventää osaamistaan alalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Juho Siikaluomalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Automaatiosuunnittelija". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Juho Siikaluomalta, puh. 050 411 6508.