(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Asiakasyrityksemme etsii palvelukseensa kokenutta ja ammattitaitoista AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA pääkaupunkiseudulle! Asiakkaamme on kasvava, ja vakavarainen toimija.

Työtehtävän kuvaus

Automaatiosuunnittelijana huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaamme projektien teknisestä toimivuudesta. Toimit itsenäisesti tai suunnitteluryhmässä vastaten oman suunnittelualueesi teknisestä toimivuudesta. Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat teollisuuden tuotantolaitoksille tehtävistä suunnitteluprojekteista. Raportoit toiminnastasi yksikön päällikölle.

Hakijan profiili

Odotamme hakijalta systemaattista ja tarkkaa työskentelytapaa sekä kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista suunnitteluprojekteista ja kiinnostus oppia lisää. Edellytämme alalle sopivaa koulutusta (teknisen alan AMK/DI insinööri). Työskentelet luontevasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Ruotsin kielen hallinta on positiivinen lisä. Tavoitteellisuus ja kehityshakuisuus sekä vuorovaikutustaidot ovat työssä menestymisen edellytys.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Tehtävässä on mahdollista päästä luomaan kestävää urapolkua arvostetun asiakasyrityksemme palveluksessa. Saat kattavan perehdytyksen ja viimeisimmän alalla käytössä olevan tiedon. Työ sisältää jonkun verran matkustelua. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.