(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, Outotec Oyj, kokoaikainen, Espoo
Outotec (Finland) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin metallijalostuslaitteiden ohjelmoinnin parissa? Haluatko oppia lisää sähköistyksen ja automatisoinnin suunnittelusta kansainvälisessä ympäristössä? Oletko työotteeltasi itsenäinen ja tarkka? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Automaatiosuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Outotec Oyj:lle, omatoimista Automaatiosuunnittelijaa määräaikaiseen (12 kk) työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt Studentworkin kautta asiakkaallemme.

Tehtävässä pääset työskentelemään metallinjalostuslaitteiden ohjelmoinnin tehtävissä, joissa vastaat sähköistysten ja automatiikan ohjelmoinnista PLC-kielillä (mm. Siemens TIA ja Allen-Bradley). Lisäksi vastaat yhdessä muun tiimin kanssa laitteiden sähköistysten ja automatiikan suunnittelusta sekä toimittamisesta asiakasyrityksille. Tehtävä sisältää myös määrittelyä, käyttöönottojen valvomista laitoksilla, asiakkaiden kouluttamista laitteiden käyttöön sekä sopimusdokumentointien tekemistä. Asiakkainasi toimivat pääosin metallirikastamot, -sulattamot sekä elektrolyysilaitokset 90 eri maassa, ja näin ollen tehtävä tulee sisältämään paljon matkustamista ympäri maailmaa. Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikoina Espoon toimipisteellä, ja lisäksi tulet matkustamaan vähintään kolme kuukautta vuodessa.

Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö. Outotec tarjoaa edistyksellistä teknologiaa ja palveluja maapallon luonnonvarojen kestävään hyödyntämiseen. Maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana Outotec on kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita kaivos- ja metallurgiselle teollisuudelle. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen. Outotec on listattu NASDAQ Helsingissä. (https://www.outotec.fi/).

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat sähköistyksen ja automatiikan ohjelmoinnista PLC-kielillä
 • Suunnittelet laitteiden sähköistyksiä ja automatiikkaa, jotka toimitetaan asiakasyrityksille
 • Määrittelet, valvot käyttöönottoja laitoksilla, koulutat asiakkaita sekä teet sopimusdokumentointeja.
 • Matkustat tarvittaessa maailmanlaajuisesti eri toimipisteisiin

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, AMK tai DI (esim. sähkövoimatekniikka, automaatiotekniikka tai mekatroniikka)
 • Rohkeutta, itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Osaamista PLC-ohjelmointikielistä (Siemens TIA tai Allen-Bradley)
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta ympäri maailmaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Päästä työskentelemään mielenkiintoisiin metallijalostuslaitteiden automaation tehtäviin yhdessä alansa johtavissa yrityksissä
 • Haastaa itseäsi ja kehittämään asiantuntijuuttasi
 • Työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ympäri maailmaa
 • Kattavan perehdytyksen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus joustavasti syksyn aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut.  Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää +358504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com. 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.