(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020
Haemme automaatiotekniikan suunnittelijaa osaksi asiakkaamme tekniikkaorganisaatiota.

Tehtävässä työskentelet automaatiosuunnittelun tehtävissä, turbiini ja generaattoritekniikan parissa
.
Hakijoilta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatioinsinööri), sekä aiempaa tuntemusta turbiinin ja generaattorin prosessitekniikasta. Eduksi katsomme myös prosessi- ja kenttäinstrumentaation tuntemuksen.

Etsimämme henkilö on aktiivinen, toimeen tarttuva, pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen. Omaathan hyvät vuorovaikutustaidot ja olet kehityshaluinen. Sinulla on sujuva kielitaito niin suomeksi, kuin englanniksikin.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää ainakin 31.12.2021 asti, mahdollisuus jatkoon. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.