(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija NTS Networks Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Hei sinä tulevaisuuden automaatiosuunnittelija! Onko ohjelmoitavat logiikat sinulle tuttuja esimerkiksi koulun kautta? Kiinnostaisiko mahdollisuus saada käytännön työkokemusta automaatioalalta monipuolisten asiakasprojektien parissa? Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii Automaatiosuunnittelijaa Järvenpäähän!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme NTS Networks Oy:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit asiakasyrityksen kokeneempien automaatiosuunnittelijoiden apuna projektien läpiviennissä, auttaen tiimiäsi siellä, missä apua tarvitaan. Pääset toimimaan monipuolisesti suunnittelutehtävien, logiikkaohjelmoinnin sekä testauksen ja käyttöönoton parissa. Vietät työpäiväsi vaihdellen eri kohteissa sekä asiakasyrityksen toimitiloissa Järvenpäässä. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu matkustelua kansainvälisten projektien yhteydessä myös ulkomailla. Työtehtävän tarkempi sisältö ja vaativuus määräytyy valittavan henkilön mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:
* Automaatioratkaisujen suunnittelutehtäviä
* Logiikkaohjelmointi (pääosin Rockwell ja Siemens PLC:t)
* Käyttöliittymien ohjelmointi (Wonderware, Rockwell ja Siemens)
* Testaus ja käyttöönotto

Oletko kiinnostunut automaatiosuunnittelijan työtehtävästä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta mielenkiintoisten ja monipuolisten automaatiotehtävien parista!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on insinöörin tutkinto soveltuvalta alalta ja ohjelmoitavat logiikat (esim. Siemens tai Rockwell) ovat sinulle tuttuja vähintään koulun kautta. Olet hyvillä ongelmanratkaisutaidoilla varustettu, aktiivinen työntekijä ja työskentelet mielelläsi myös asiakasrajapinnassa. Etsit työpaikkaa, jossa voit näyttää kykysi oppia nopeasti ja kehittyä automaatio-ohjelmoinnin saralla. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva insinöörin tutkinto
* Kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (Rockwell/Siemens)
* Hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä aktiivinen ote työntekoon
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden kunnossapitotöistä tai automaatiosuunnittelusta/-ohjelmoinnista.

Lähetä hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman nopeasti

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Järvenpää ja pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
NTS Networks on teollisuuden automaatio- ja informaatiojärjestelmien konsultointiin, suunnitteluun sekä toteutukseen erikoistunut yritys. NTS Networks, suunnittelee ja toimittaa automaation laite-, ohjelmisto-, tietoverkko- ja tietoturvaratkaisuja. Yritys suunnittelee ja toteuttaa myös Teollisuuden Internet (M2M) konsepteja. Yritys toimittaa järjestelmiä ympäri maailman, mm. Eurooppaan, Aasiaan ja Pohjois-Amerikkaan. NTS Networksin menestys perustuu vahvaan ammattitaitoon.