(Poistunut julkaisusta)

Automaatiosuunnittelija, Nokia
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Rekrytoimme TaiFin Glass Machinerylle Nokialle Automaatiosuunnittelijaa. 

Asiakasyrityksemme TaiFin Glass Machinery Oy on korkean teknologia-alan yritys, joka etsii riveihinsä täydennystä – haussa nyt uusi automaatiosuunnittelija.

Taifin Glas yhdistyi Saksalaisen Hegla Groupin kanssa ja toimii jatkossa itsenäisesti osana globaalia yritystä. Yhdistyminen tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja synenergioita. Taifin Glas pystyy jatkamaan menestyksekästä kurssiaan jopa entistä nopeammin ja tavoittamaan uusia asiakkaita kansainvälisiltä markkinoilta.


Automaatiosuunnittelijan työtehtävässä tulet työskentelemään Omron ja Allen-Bradley logiikkaohjelmoinnin parissa vastaten tuotantolinjojen logiikka- ja valvomosuunnittelusta sekä ohjelmoinnista. Lisäksi työnkuvaasi sisältyvät uudet käyttöönotot ja after sales. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylemmän asteen koulutus sekä jo useamman vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä kansainvälisissä projekteissa. Työsi tulee sisältämään matkustamista eri puolella maailmaa, joten sujuva englannin kielen taito on töissä välttämätön.  Visual Studion osaaminen ja sen aikaisempi käyttökokemus katsotaan myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle nyt varmasti mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä kilpailukykyiset edut voimakkaasti kasvavassa ja kehityksen kärjessä olevassa korkean teknologia-alan yrityksessä. Tulevaisuudessa työnkuvaa on mahdollista taitojen ja kokemuksen kasvaessa laajentaa sekä saada vastuulleen haastavampia ja laajempia kokonaisuuksia.

Haussa oleva työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, jossa töiden aloitusajankohta on sovittavissa. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tampere@nordic.fi tai soittamalla p. 050-381 1000.